GEZOCHT Diëtist(e)

Voor ons recentelijk ontwikkeld project "Blijf Gezond" zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandige diëtist(e) die ons team wil versterken. Het project, in de regio Brugge, richt zich op overgewicht en obesitas.
Wij zijn er van overtuigd dat dit enkel en alleen efficiënt kan worden aangepakt als de medische èn paramedische wereld samen een oplossing uitwerken. Blijf Actief heeft met het project "Blijf Gezond" zich omringt met dokters, voedingsspecialisten en diëtistes met één enkel doel voor ogen: de klant helpen een gezond gewicht te bereiken.

Voor al onze klanten, of deze nu lijden aan overgewicht of niet, wordt nagegaan wat mogelijke gezondheidsproblemen zijn of welke zouden kunnen ontstaan en welke micronutritionele tekorten de men heeft. Deze background check gebeurt aan de had van medische verslagen en de medische geschiedenis van de klant en zijn familie. Van zodra wij voldoende achtergrondinformatie van de klant kennen wordt er een geïndividualiseerd en aangepast programma opgesteld. Een programma op basis van gezonde voeding of een concreet afslankingsplan.


Daar komt u als diëtist(e) in actie.


Elke klant is voor u een unieke casus. Vanaf de eerste consultatie wordt zijn achtergrond aan de hand van een vragenlijst geschetst. Hierbij worden voedingsgewoontes en levenskwaliteit (stress, kwaliteit van de slaap, vrije tijd, sport, etc.) onder de loep genomen. In functie van de resultaten, past u het programma aan naar de noden en behoeften. Vervolgens worden (opvolg)consultaties gepland om ervoor te zorgen dat de patiënt gestructureerd en op lange termijn gewicht verliest zonder dat dit ten koste gaat van zijn spiermassa. Deze consultaties hebben daarbovenop ook een motiverende eigenschap en vergemakkelijken het afslankproces.

Een ideaal, gezond gewicht bereiken is één zaak, dit ook zo houden is een andere. Daarom willen wij de nadruk leggen op de stabilisatiefase en de ernst ervan. Dit is namelijk het belangrijkste onderdeel van het afslankingsproces. U volgt de klant twee- of driemaandelijks gedurende twee jaar op. Zo voorkomen wij dat de klant hervalt in oude gewoontes en op het rechte pad blijft. Stabiliseren op lange termijn is de enige garantie om efficiënt en effectief gewicht te verliezen. Pas na deze termijn kan u met de klant  met trots klinken op zijn overwinning! 

Onderschrijft u bovenstaande?

Neem dan nu contact met ons op voor meer info !!


Deze website en artikels gaan over : handgrepen, instapbad, woningaanpassingen, aangepaste badkamerwoonaanpassing, woningaanpassing, woonaanpassingen, aangepast wonen, aangepaste keuken, instapbaden, aangepast leven, ouderen, personen met een beperking, hulpmiddelen, zorgdiensten renovatie, personen met een handicap, zorg, ergotherapeut, ergotherapeuten, ergonomisch advies, ouderen, senioren, ergotherapie, rolstoel. 

In de kijker_$type=complex$count=4$hide=home

Naam

hulpmiddelen,4,in de kijker,5,nieuws,12,organisatie,3,thermisch ondergoed,1,tips,1,
false
ltr
item
Het 1ste Collectief Impact Platform over levensloopbestendig wonen en zorgdiensten : GEZOCHT Diëtist(e)
GEZOCHT Diëtist(e)
zelfstandige diëtist(e) gezocht
https://2.bp.blogspot.com/-oqBkSMf8pJo/WBtbkMerZeI/AAAAAAAABGg/E7X_KSre6dU3F7MxZh6ISSAMoLVH1MhTgCLcB/s1600/Schermafbeelding%2B2016-11-03%2Bom%2B16.43.02.png
https://2.bp.blogspot.com/-oqBkSMf8pJo/WBtbkMerZeI/AAAAAAAABGg/E7X_KSre6dU3F7MxZh6ISSAMoLVH1MhTgCLcB/s72-c/Schermafbeelding%2B2016-11-03%2Bom%2B16.43.02.png
http://www.blijfactief.be/2016/11/gezocht-dietiste.html
http://www.blijfactief.be/
http://www.blijfactief.be/
http://www.blijfactief.be/2016/11/gezocht-dietiste.html
true
2660872512915910964
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren