Schroefmachinehulp

Bart werkt aan Howest als prototyper en ontwerper. Hij werkt aan veel verschillende projecten en hij is altijd te vinden in het protolab of in de werkplaats van het industrial design center. Daarnaast is Bart thuis een ware klusser en verbouwer. 

Het is dan ook niet vreemd dat hij zijn accuboor regelmatig gebruikt om te vijzen. Wanneer iemand een lange schroef in de muur wil vastmaken, zal die hem met één hand op zijn plaats houden. Met de andere zal kracht op de schroefmachine gezet worden.
Doordat Bart slechts één functionele arm heeft, kan het nogal vervelend zijn wanneer hij met zijn accuboormachine lange niet-magnetische vijzen wil inschroeven. 

Er bestaan heel wat soorten schroefkoppen, Bart gebruikt bij voorkeur schroeven met een torxkop. Deze houden beter vast aan de bit op de schroefmachine. Maar zelfs dan valt een niet magnetische schroef makkelijk van de bit. Hierdoor kan Bart veel minder vlot doorwerken en verliest hij kostbare tijd. 
Wij maakten een opzetstuk dat compatibel is voor verschillende accuboormachines. Wanneer Bart dit eenvoudig te bevestigen hulpstuk op zijn boormachine plaatst, kan hij in één beweging zijn schroef vastklikken op de bit. Tijdens het vijzen kan hij de schroef ‘ontgrendelen’ en vervolgens vlot verder gaan tot de kop volledig tegen het oppervlak zit.

TEAM Client: Bart Grimonprez IO: Natan Doms - Claire Vandenameele ERGO: Céline Bruyneel PROCESS http://accuschroef2016.blogspot.be/ 

Deze website en artikels gaan over : handgrepen, instapbad, woningaanpassingen, aangepaste badkamerwoonaanpassing, woningaanpassing, woonaanpassingen, aangepast wonen, aangepaste keuken, instapbaden, aangepast leven, ouderen, personen met een beperking, hulpmiddelen, zorgdiensten renovatie, personen met een handicap, zorg, ergotherapeut, ergotherapeuten, ergonomisch advies, ouderen, senioren, ergotherapie, rolstoel. 

In de kijker_$type=complex$count=4$hide=home

Naam

hulpmiddelen,4,in de kijker,5,nieuws,12,organisatie,3,thermisch ondergoed,1,tips,1,
false
ltr
item
Het 1ste Collectief Impact Platform over levensloopbestendig wonen en zorgdiensten : Schroefmachinehulp
Schroefmachinehulp
https://1.bp.blogspot.com/-FRvuibdGvvs/WImfrzZ6zYI/AAAAAAAABK0/-f-RRTnfJFQyLUvz_VQbTCYkdy5g-E_vQCLcB/s640/Schermafbeelding%2B2017-01-26%2Bom%2B08.04.11.png
https://1.bp.blogspot.com/-FRvuibdGvvs/WImfrzZ6zYI/AAAAAAAABK0/-f-RRTnfJFQyLUvz_VQbTCYkdy5g-E_vQCLcB/s72-c/Schermafbeelding%2B2017-01-26%2Bom%2B08.04.11.png
http://www.blijfactief.be/2017/01/schroefmachinehulp.html
http://www.blijfactief.be/
http://www.blijfactief.be/
http://www.blijfactief.be/2017/01/schroefmachinehulp.html
true
2660872512915910964
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren