Ouder worden in je eigen huis 

Geniet van je thuis!

Ook naarmate je ouder wordt

Thuis wonen verhoogt de kwaliteit van  je leven!
Voor veel mensen heeft de mogelijkheid om thuis te kunnen blijven wonen een directe invloed op hun leven. Het verhoogt hun kwaliteit van leven. 

Veel ouderen boven de 65 woont nog in een 'gewoon' huis. Kan je ook in dat 'gewone' huis blijven wonen naarmate de ouderdom en lichamelijke ongemakken meer aanwezig worden?

De kwaliteit van de woning kan het verschil betekenen tussen in de (huidige) woning blijven wonen en te verhuizen naar een instelling

Maak je huis klaar om een 'levensloop bestendige woning' te worden
Wat is nodig?
Voldoende ruimte op de juiste plaatsen, een goede uitrusting en afwerking voor veiligheid en comfort en een betere toegankelijkheid waardoor het huis aangepast kan worden als dat nodig is. Ook enkele hulpmiddelen kunnen een verschil maken. 
Oplossingen?
Pas je huis aan aan je noden en eigen wensen. Kijk niet enkel naar de problemen maar ook naar wat je wel nog kan. Plan de verbouwing met oog naar de toekomst.
 

Wat kan Blijf Actief voor jou doen?
Wij hebben alle noodzakelijke kennis in huis om te adviseren, te ontwerpen en te begeleiden. Samen met onze gekwalificeerde ergotherapeuten, aannemers en architecten stellen wij voor jou een plan op om je woning opnieuw toegankelijk te maken naar jouw noden en eisen. 
Bekijk onze realisaties en ontdek hoe een woningaanpassing er niet hoeft uit te zien als een 'klinische omgeving'. 

Meer informatie?

Bel gratis 0800/95 700

Heb je een vraag of zit je thuis zelf met een uitdaging? Contacteer ons gratis en vrijblijvend.

blijfactiefteam