Familie Devos uit Kapellen getuigt over hun woningaanpassing

Een geslaagde woningaanpassing ...

... pas wanneer de bewoners tevreden zijn

Het is altijd leuk als klanten de moeite doen om ons schriftelijk te bedanken voor de realisatie van hun woningaanpassing.

Hartelijk Dank en Proficiat !!

Aan: Tom, Marnix , Maarten, Steven, Beau, Liza ,Tania, Griet, Jean Paul & Mario ...Beste wonderboys- en girls !Wij willen jullie allen hartelijk bedanken voor jullie inzet, vakkennis, luisterbereidheid, klantvriendelijkheid en goede onderlinge samenwerking.

 Reeds vanaf ons eerste contact met jullie team werden we enthousiast door jullie gedrevenheid en constructieve bijdrage om ons project [inrichten van een nieuwe invalide-badkamer, inclusief radiator, elektriciteit, riolering, etc., in een deel van de bestaande garage in ons huis] succesvol uit te voeren.

 Daar we planden, tijdens de eerste weken van de werken, op bezoek te gaan naar onze zoon in Tenerife, was het belangrijk alle keuzes (materialen, sanitair, kleuren, inrichting, etc.) duidelijk en in overleg op voorhand vast te leggen. Dat hebben we via mail/telefoon vooraf gedaan (met jullie hulp), en finaal via jullie bezoek; on-site.

 Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen !

 Tijdens de werken zelf konden we dagelijks de vooruitgang volgen, via de fotos welke we via e-mail doorkregen. Dit was goed voor onze gemoedsrust... en de dagelijkse vooruitgang van de werken was indrukwekkend !

 Bij onze terugkeer konden we de bijna volledig afgewerkte badkamer bewonderen; het was zoals we het gedroomd hadden ! Enige dagen na onze terugkeer konden we reeds genieten van de nieuwe badkamer !

 Nogmaals proficiat voor jullie enthousiasme, inzet en teamwork.


Jullie zijn echt aan te bevelen voor zulke all-in projectenDoe zo verder,
 - Sonja en Freddy

Meer informatie?

Bel gratis 0800/95 700

Heb je een vraag of zit je thuis zelf met een uitdaging? Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie.

blijfactiefteam