SmartWatcher, een revolutie in persoonlijke veiligheid.

Een elegant noodoproepsysteem

Blijf Actief werkt nu samen met Smartwatcher Technologie, een Zwiters bedrijf dat noodoproep horloges aanbiedt op de Belgische Markt.

Maak veiligheid een onderdeel van jouw levensstijl

Dit horloge biedt de gebruiker de mogelijkheid om met een veilig gevoel, onafhankelijk te leven en dus ook de levenskwaliteit te behouden.
De horlogedrager maakt met een eenvoudige druk op de knop een noodoproep die verzonden wordt naar vrienden en familie of naar de alarmcentrale die 24/24, 7/7 bereikbaar is. Wie geïnformeerd wordt, is afhankelijk van het gekozen abonnement.

Bestel de SmartWatcher nu via de Blijf Actief Shop en ontvang 50 EUR korting.

De Voordelen van deze Smartwatcher noodoproep horloge:

  • 2-4 dagen standby-tijd
  • Waterdicht IP67, geschikt om mee te douchen
  • Zeer nauwkeurige GPS locatie, zowel binnen als buiten
  • Uitstekende spraakverbinding
  • Bluetooth verbinding met hoorapparaten
  • Werkt ook zonder app op alle telefoons 
  • Vervangbare armband in silicone of leder
  • Ook geschikt voor licht dementerenden
  • Activatie abonnement eenvoudig via internet
  • Nederlandstalige en Franstalige helpdesk
  • Standaard 2 jaar garantie

  50 EUR korting dankzij Blijf Actief

  Bestel de SmartWatcher via de Blijf Actief Shop en ontvang 50 EUR korting!

  De SmartWatcher: Eenvoudig in zijn simpliciteit 

  Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. Jij en jouw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Opvallend onopvallend 

  Er zijn verschillende modellen beschikbaar (zie hieronder), zodat je een horloge kunt kiezen wat past bij jouw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

  Flexibiliteit troef

  Deze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. Je kan zelf kiezen of je de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.

  Soorten SmartWatchers:

  Je kan kiezen tussen onafhankelijke SmartWatchers of de horloges die werken via bluetooth. Het verschil bij de Bluetooth SmartWatchers horloge is dat er verbinding kan gemaakt worden, via de SmartWatchers app naar jouw smartphone.

  Belgische veiligheidsexperts

  Familieleden en vrienden die het alarm ontvangen, kunnen jouw locatie op een kaart bepalen en met je communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Je kan je ook abonneren op de hulpdienst op afstand en ons team van Belgische beveiligingsprofessionals staat 24 uur per dag, elke dag voor je klaar.

  Wereldwijde connectiviteit

  De onafhankelijke horloges voor noodoproepen beschikken over 3G / 4G mobiele telefoons met geïntegreerde SIM-kaarten van toonaangevende mobiele telefoonproviders. Dit zorgt voor de beste mobiele verbinding wereldwijd. De centrale is verantwoordelijk voor de waarneming van de strenge richtlijnen om betrouwbaarheid en gegevensbescherming te garanderen.

  Zwitserse beveiligingstechnologie

  Een Zwitsers team van ingenieurs heeft een noodoproepsysteem ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

  50 EUR korting dankzij Blijf Actief

  Bestel de SmartWatcher via de Blijf Actief Shop en ontvang 50 EUR korting!

  SmartWatchers

  Meer info of vragen?

  Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be

  Bestel de SmartWatcher via de Blijf Actief Shop en ontvang 50 EUR korting!

  blijfactiefteam