Koning Filip : "Blijf Actief is voorbeeld".

Koning Filip: "Blijf Actief als voorbeeld van sociaal ondernemerschap."

Onder impuls van Zijn Majesteit Koning Filip werkten talloze organisaties samen om een nieuw platform voor en over sociaal ondernemerschap uit te bouwen. Er zijn immers heel veel initiatieven in ons land waarbij niet alleen efficiëntie of het maken van winst belangrijk is , maar ook het scheppen van menselijke toegevoegde waarde en het hebben van impact op de maatschappij.

Blijf Actief, een mooi voorbeeld van sociale ondernemerschap

Tijdens de officiële opstart van het Belgium Impact Platform liet Koning Filip in een gesprek met de zaakvoerder van Blijf Actief zijn enthousiasme blijken."...Blijf Actief is een mooi voorbeeld van het sociale ondernemerschap dat we willen promoten...

De koninklijke erkenning sterkt Blijf Actief in zijn werking en geeft extra motivatie om zijn missie verder uit te bouwen. Sociaal ondernemen is in België nog niet zo gekend en de uitbouw van het Belgium Impact Netwerk kan zeker helpen en is volgens ons een stap in de goede richting.

Belgium Impact (BE.I) draagt bij aan het werk van sociaal ondernemers. Het is goed om inspiratie en kennis op één plek te bundelen en sociaal ondernemerschap dichter bij de Belgische bevolking te brengen." Jean Paul Lefebvre, zaakvoerder van Blijf Actief. 

Het platform werkt onder impuls van het Belgische koningshuis en bestaat onder meer uit de Sociale InnovatieFabriek, Close the Gap, Coopcity, VUB, LITA.co en Smart.

Wil jij meer te weten komen over ons en onze unieke aanpak?

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via info@blijfactief.be

blijfactiefteam