Collectief Impact Platform

 

Te veel organisaties werken naast elkaar. "Samenwerken versterkt" was al het credo sinds de oprichting van Blijf Actief. Dit heeft ons gebracht tot het huidige Blijf Actief Collectief Impact Platform dat mensen, (zorg)professionals, bedrijven, lokale overheden en andere partijen op een structurele manier samenbrengt om sociale veranderingen te realiseren met als centraal uitgangspunt de missie van Blijf Actief.

 

 Het Blijf Actief Impact Platform in 5 stappen

Collectieve impact brengt ons van gewone doelen tot ongewone resultaten.

 

 

 

Een gedeelde missie en -agenda

Alle deelnemende partners hebben een gedeelde "vision for change", inclusief een gedeeld begrip van de maatschappelijke uitdaging en de nodige aanpak aan de hand van overeengekomen acties.

 

 

Een gedeeld evalutie systeem 

Het verzamelen van data en het consequent meten van resultaten bij alle deelnemende partners zorgt ervoor dat inspanningen gealigneerd blijven.

 

Het bevorderen van versterkende activiteiten.

De activiteiten van deelnemende partners dienen gediffirentieerd te zijn maar ook gecoördineerd aan de hand van een gealigneerd plan van aanpak.

 

 

Doorlopende communicatie.

Consistentie en open communicatie onder alle deelnemende partners is nodig om vertrouwen op te bouwen, wederzijdse doelstellingen te verzekeren, en gedeelde motivatie te creëren.

 

Een sterke ruggengraat. 

Het creëren en beheren van collectieve impact vraagt om toegewijde medewerkers met sterk ontwikkelde "hard" en "soft" skills.

 

Ben jij een nieuwsgierige particulier, een bedrijf of een gedreven (zorg)professional?

Ontdek hoe ons Collectief Impact Platform jou kan versterken...