In 7 stappen een aangepaste keuken

Blijf Actief helpt je bij het optimaliseren van je keuken

In 7 stappen ...

Lukt het door ouderdom of beperking niet om de bestaande keuken optimaal te gebruiken. Moet je hulp inroepen om de eenvoudigste handelingen uit te voeren in je keuken zoals de vaat doen, zonder problemen in de potten te roeren of in de kasten grijpen?

Een aangepaste keuken is dè oplossing

Dankzij een aangepaste keuken krijg je je vrijheid terug. Wanneer je zonder hulp je keuken optimaal kan gebruiken kan je langer en in alle veiligheid, zelfstandig thuis blijven wonen. 
De beslissing om je keuken aan te passen is het begin, daarna staan je verschillende beslissingen te wachten. Met Blijf Actief overlopen wij samen met jou, stap per stap, hoe de keuken die het best bij je past, gerealiseerd zal worden. Wij ontlasten je volledig van papierwerk en alle andere minder leuke kanten van het renoveren van je keuken naar een persoonlijk aangepaste omgeving. 

Onze unieke werkwijze die ook echt werkt:

1. Contacteer ons!

Contacteer ons gratis en vrijblijvend. We luisteren naar je vraag en plannen een afspraak.

2. Bezoek van de specialist in de ergotherapie-projectcoördinator

Wij komen langs en luisteren naar jouw vragen. De ergotherapeuten zijn de specialisten als het gaat om veilig-, zelfstandig- en aangepast leven. Wij komen dus kijken naar wat de beste oplossingen zijn voor jou persoonlijk. Houden met alles rekening zoals persoonlijke voorkeur, budget, wat niet meer kan van handelingen en wat wel nog kan...

3. Ontwerp plan opmaken

Wij stellen een technisch plan op en helpen bij de keuze van de materialen en raden bepaalde hulpmiddelen aan die kunnen aansluiten aan een woningaanpassing. Je Ontvangt een gedetailleerd plan met uitgebreid informatie over de materialen en elementen van je keuken.

4. Samenbrengen van alle partners

Wij helpen je met alle administratieve beslommeringen inzake premie aanvragen, de mutualiteit, VAPH, ... We werken samen met door ons opgeleide aannemers en fabrikanten en (indien nodig) architecten. Indien nodig begeleiden we de financiering bij de bank.

5. Opmaak offerte

Wij stellen één uitvoeringsofferte op. Alles transparant met één aanspreekpunt voor eventuele vragen.

6. Opmaak planning

Wij maken een stappenplan op voor de werken in samenspraak met jou.

7. Coördinatie van de werken

Gerespecteerde deadlines met constante kwaliteitscontroles door ons.


Een nette, tot in de puntjes afgewerkte keuken is het resultaat. Na de oplevering kan je er nog voor kiezen om via onze Blijf Actief Pas (meer info) om via onze extra (zorg) diensten jouw gemoedsrust, vrijheid en comfort verder te verzekeren.

Bekijk onze realisaties en laat je inspireren wat mogelijk kan zijn, ook voor jouw keuken. 
 

Meer informatie?

Had je graag nog wat meer informatie of zit je thuis ook met een uitdaging? Contacteer ons gratis en vrijblijvend.

blijfactiefteam