Aangepaste badkamer: iets voor jou?

Overweeg een badkamer aanpassing

In elke levensfase brengen we er immers veel tijd in door. Daarom is het belangrijk dat een badkamer meegroeit met jouw behoeften.

Een aangepaste badkamer voor meer comfort en veiligheid

Enkele aanpassingen in de badkamer kunnen het comfort en de veiligheid voor mensen met een beperking verhogen. Zo kunnen ze zichzelf beter behelpen en langer zelfstandig thuis blijven wonen. Een onderrijdbare wastafel, een inloopdouche zonder drempel, handgrepen, een hoger toilet, … Het zijn allemaal ingrepen die jouw mobiliteit kunnen bevorderen. Ook verzorgers hebben baat bij een aangepaste badkamer, omdat het hun werk gemakkelijker maakt.

Uiteraard is het belangrijk dat de badkamer voldoet aan jouw wensen en noden. Blijf Actief houdt daarom rekening met wat je kunt, je lichaamslengte en meer. Soms kunnen kleine ingrepen al een zeer positief resultaat hebben op wat je zelfstandig aankunt. Maar als je volledig zelfstandig wilt leven, zijn grotere woningaanpassingen soms noodzakelijk.

Wil je meer weten over de mogelijke aanpassingen voor jouw badkamer? Of heb je andere vragen over woningaanpassingen? Contacteer ons of kom eens langs of breng een bezoekje aan onze Shop.

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be

blijfactiefteam