Backjoy

De backjoy: het zitje voor de juiste houding

De Backjoy is een hulpmiddel voor een betere zithouding en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zijn er diverse interessante voordelen aan de Backjoy.

De backjoy voor een comfortabele zithouding

De Backjoy is een hulpmiddel voor een betere zithouding en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zijn er diverse interessante voordelen aan de Backjoy.

Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je goed rechtop kunt zitten en dat de natuurlijke S-vorm van het lichaam wordt gestimuleerd met de bijbehorende natuurlijke holling in de onderrug. Hierdoor verdeel je de druk over de rug beter en wordt de grote druk in de onderrug verminderd. Doormiddel van de Backjoy kantel je het bekken en breng je daardoor als het ware de wervelkolom direct in de juiste positie.

Als je last hebt van klachten in het bekken, in de (onder)rug of problemen met je stuitje, dan kan de Backjoy verlichting bieden, klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen. Er zijn verschillende modellen, voor kinderen en waterafstotend en daardoor gemakkelijk overal mee te nemen en te gebruiken.

In het begin lijkt het wat hard, maar als je er op gaat zitten, zit je eigenlijk heel prima. Wel is het belangrijk dat je goed op de Backjoy gaat zitten. Anders verliest deze zijn werking en zit je dus eigenlijk alleen op een stukje plastic.

Hoe je op een goede manier op de Backjoy gaat zitten kan je zien in deze video:

(video nog in te pluggen)

De Backjoy is een echte toevoeging voor een comfortabele en goede zithouding in het dagelijkse leven.

blijfactiefteam