Bad renovatie: twee in één

Bad en douche in èèn: De badkuip van de toekomst

Comfort en welzijn zijn tegenwoordig de belangrijkste thema’s als het om badkamers gaat. Er moet rekening worden gehouden met persoonlijke wensen en smaak. En de vraag van velen: douche of bad? Met de TWINLINE van Artweger hoeft u niet te kiezen, want ze is een twee in één – bad en douche! Door haar geïntegreerde glazen deur stapt u gemakkelijk en bijna gelijkvloers in het douche- en bad gedeelte. Daarmee is de TWINLINE hèt vooruitstrevende alternatief ten opzichte van de gebruikelijke baden en douches. Dit is puur comfort!

De badkuip van de toekomst: bad en douche in èèn

De TWINLINE 2 is douche en badkuip in één. Met haar bijna gelijkvloerse instap naar de douche- en badruimte biedt ze ook voor kleinere badkamers uitstekend comfort. Door haar mechanische sluitsysteem en de klassieke vorm van de badkuip, is de TWINLINE 2 bij uitstek geschikt voor het bijzonder snel en omgecompliceerd omruilen van de badkuip. 

Voordelen van de Twinline 2

  • Lage instap tot minimaal 5,5 cm
  • Mechanische veiligheidssluiting. Het vullen van het bad is slechts mogelijk als de deur dicht is.
  • Compacte vorm van de badkuip: eenvoudig omruilen van de badkuip.
  • Vervanging van het oud bad binnen 24 uur: op dezelfde vloer waarop het oud bad stond, staat in de toekomst een twinline.
  • Afdichting van de deur: gegardandeert een bestendige dichtheid.
  • Greep: ergonomisch en antislip.
  • Makkelijk in onderhoud: de binnenkant van het glas is dankzij een speciale kleeftechniek volledig glad en daardoor gemakkelijk schoon te maken.
  • Extra diepe badkuip
  • Extra`s: mogelijkheid tot hoekzitje, rugleuning en de 'Artlift'. Meer info over de Artlift hieronder.

 

De Artlift: uw mobiliteits garantie in de badkamer.

Artlift is het ultieme voorbeeld van wat vandaag de dag een moderne badkamer moet bieden: helder ontwerp, innovatieve techniek en overtuigend comfort. De lift combineert de voordelen van het unieke douchebad met een comfortabele badlift. Daarmee biedt Artweger een all-inclusive mobiliteitsoplossing voor de badkamer.

U kunt gemakkelijk instappen. De deur reikt bijna tot aan de grond (min 5,5cm). De comfortabele badlift met ergonomisch zitje komt automatisch omhoog en je kan gemakkelijk plaatsnemen. Eén druk op de knop is genoeg om zachtjes en comfortabel ondergedompeld te worden in een aangename positie. Het zitje is ruimtebesparend en fuctioneel ontworpen, zodat je ongestoord kunt ontspannen van het badmoment. 

blijfactiefteam