De familie Zabeau getuigt

De ervaring van de Familie Zabeau met Blijf Actief

Blijf Actief realiseerde een totale woningaanpassing

Lees hieronder hoe de familie Zabeau de samenwerking met Blijf Actief ervaren heeft.

Ik zou het aanraden omdat het vooral een ontlasting is van de zorgen die je hebt over hoe het aan te pakken, waar moeten we zijn om bepaalde dingen aan het rollen te krijgen, ... Dat weet Blijf Actief allemaal. Zij kennen de wegen die moeten bewandeld worden en zij doen dat ook heel goed, heel vriendelijk, heel acurraat.

De familie Zabeau kocht een huis die niet aangepast was aan een bewoner in een rolstoel. Ze riepen onze hulp in. Blijf Actief realiseerde een volledige woningaanpassing van A-Z. 
We laten de Familie Zabeau getuigen, kijk naar onderstaand filmpje en ontdek hoe zij de samenwerking met Blijf Actief ervaren hebben. In welke mate wij het gezin ontlast hebben bij een totaal renovatie van hun woning, en die aangepast hebben aan een rolstoel gebruiker. 

Blijf Actief heeft ons erg ontlast in die zin dat wij ons zelf ons niets moesten aantrekken van aanvragen naar het VAPH of andere instanties, dit hebben zij allemaal voor hun rekening genomen. Ook hebben zij gezorgd voor de aannemer. De aannemer was goed op de hoogte van welke aanpassingen er nodig waren, welke wij verlangden. Er werd ook perfect rekening gehouden met het budget en alles wat kon in dit huis. Het huis had ook zijn beperkingen natuurlijk.

 

Meer informatie?

mail ons: info@blijfactief.be

Heb je vragen, wil je meer informatie of zit je thuis zelf met een uitdaging? Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie.

blijfactiefteam