De wandelstok die niet omvalt

Een wandelstok met brede verzwaarde voet die recht blijft staan

Een wandelstok is handig, tot je hem ergens moet laten wanneer je neer gaat zitten. Het liefs binnen handbereik zodanig je er maar naar hoeft te reiken wanneer je hem opnieuw nodig hebt. Er is geen goeie plaatst om hem te laten. Op de grond? Dan moet je bukken om hem op te rapen, en zo is hij een erg groot struikel gevaar voor jou en anderen. Zet je hem tegen de muur of de tafel? Dan heb je veel kans dat hij toch nog op de grond terecht. De oplossing? Een wandelstok die rechtstaand blijft staan wanneer je hem loslaat.

Uniek ontwerp door modern materiaalgebruik

De Tango wandelstok is revolutionair in zijn soort, doordat hij zelfstandig kan blijven staan. Wanneer je beide handen nodig hebt om bijvoorbeeld af te rekenen aan de kassa bij de supermarkt of om de sleutels van jouw wagen te pakken, kan je de Tango loopsteun gewoon loslaten. Het is niet nodig om de wandelstok perfect rechtop te zetten, omdat de stok zelf zijn balans zoekt.

De Tango biedt de perfect combinatie van ergonomie en design. Door het gebruik van aluminium is de stok super licht. De compacte anti-slipvoet zorgt ervoor dat de wandelstok erg praktisch in gebruik is. Doordat het zwaartepunt van de stok zich laag bevindt, kan je je gemakkelijk regelmatig bewegen tijdens het lopen. De nieuw toegevoegd T-greep zorgt bovendien voor nog meer gebruikscomfort!

Tijdloos Frans design

De Tango wandelstokken zijn een Frans ontwerp en worden met de grootste zorg gefabriceerd in de Elzas. De wandelstok is regelbaar in hoogte van 70 tot 90 centimeter, waardoor er voor iedereen wel een passende stok verkrijgbaar is. Het strakke ontwerp en moderne materiaalgebruik zorgt ervoor dat de Tango loopsteun er niet uitziet als een hulpmiddel, maar als een accessoire.

De Tango Swing wandelstok bestaat in 3 kleuren: cacao, taupe en prune.

  •  Revolutionair design
  •  Blijft vanzelf staan
  •  Comfortabele T-greep

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be

blijfactiefteam