Een lift in je huis nodig?

Voor elk huis bestaat een lift!

Liften in alle soorten en matenGeen plaats in huis voor een lift? Onwaarschijnlijk

Geraak je niet meer boven in je huis door ouderdom of beperking? Wil je of kan je geen traplift installeren? Overweeg een (koker)lift te plaatsen. 

Geen plaats in huis voor een lift? Onwaarschijnlijk

Liften moeten in Europa voldoen aan de Europese machinerichtlijn en aan de CE-norm EN81-41. Je neemt dus best een gecertificeerde aannemer onder de arm. Wij bij Blijf Actief werken enkel met de beste aannemers en bedrijven in het vak.

Een huislift of kokerlift neemt niet zo veel plaats in beslag zoals je denkt. Een hoek in de woonkamer vrijmaken volstaat. Met net iets meer dan een vierkante meter kan je al genoeg hebben. Wanneer je een lift installeerd die vooral gebruikt zal worden door een persoon in een rolstoel, reken je best een grotere oppervlakte aan. Moderne liftsystemen zijn zo ontworpen dat ze enkel een vrije grondruimte van 20 cm en een kleine uitloophoogte van min. 2,5 m.
Ook hoeft er geen diepe liftput meer gegreven worden. Veel mensen denken dat wanneer, je juist wel of niet, een lift wil installeren in een huis met een kelder, dit niet lukt. Dit is niet meer het geval. 
De liftkoker kan bestaan uit een gemetselde schacht of uit een aangepaste structuur die de dezelfde aannnemers voor jou plaatsen.
Wanneer het toch niet zou lukken om een lift binnenshuis te installeren, kan je nog steeds opteren om een buitenlift te nemen.

"Een lift verbruikt veel te veel energie"

Moderne liften zijn laag in energieverbruik. Laat dit zeker niet je beslissing om een lift te nemen in huis beïnvloeden. Het gebruiksgemak en de aanzienlijke verhoging van levenskwaliteit wegen hier niet aan op

Liften in alle maten, kleuren en uitvoeringen

 • flexibel design
 • diverse afwerking mogelijkheden
 • draaideuren of schuifdeuren
 • toegangen: tegenoverliggend, zijdelings, aanliggend
 • voor binnen en/of buiten
 • laag verbruik
 • de liftkoker kan bestaan uit een gemetselde schacht of uit een structuur die de dezelfde aannemers voor jou plaatsen.

Wat mag je verwachten wanneer je beslist een lift te installeren samen met Blijf Actief?

 • Jouw huislift wordt op maat gemaakt en naar uw smaak en wensen.
 • De lift wordt geïnstalleerd én onderhouden door gespecialiseerde technici.  
 • Je krijgt exact zicht op wat uw huislift zal kosten, ook het onderhoud ervan.
 • Je krijgt uitgebreid advies over eventuele fiscale aftrek en premies.
 • Je kan altijd (24/24 en 7/7) op ons rekenen. 
 • Je bent zeker van veiligheid en comfort, voor nu en later.

Blijf Actief werkt samen met gecertificeerde aannemers. Wij bekijken samen met de aannemer, een ergotherapeut en, indien nodig, architect, alle mogelijkheden bij jou thuis. We eindigen met een perfect afgewerkt resultaat die aangepast is naar jouw unieke noden en wensen. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of vragen, gratis en vrijblijvend. Neem een kijkje naar onze partners of naar onze gerealiseerde projecten waar we reeds liften installeerden.
 

Meer informatie?

Had je graag wat meer informatie of zit je thuis zelf met een uitdaging? Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie.

blijfactiefteam