Eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche

Keukenmengkranen voor personen met een beperking

Ontdek het gebruiksgemak van de ééngreepskraan

Keukenmengkranen

Een mengkraan is een soort kraan, die zodanig ontworpen is dat door menging van koud en heet water, water geleverd kan worden met verschillende temperaturen.  Een mengkraan maakt het gemakkelijk om een bepaalde temperatuur van water te creëeren in de spoelbak. Er bestaan verschillende soorten mengkranen van tweeknops handkranen tot een thermostaat mengkraan. 

Waarom kiezen voor een ééngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche?

 

Als u kiest voor een ééngreepsintelligente multifunctionaliteit, comfort en design. Laat u het werk in de keuken verlichten! Bijvoorbeeld met een uittrekbare sproeier met verschillende straalsoorten. Of nu vis, of vruchten: om ze grondig schoon te maken en af te spoelen is de sproeistraal over een groot oppervlak geschikt; de normale straal vult potten en kommen snel en trefzeker.

 

  • Winst aan comfort: Voor tot op de punt nauwkeurig in- en uitschakelen bedient u de ergonomisch geplaatste knop als het ware in het voorbij lopen – ook met de rug van de hand of de onderarm. De intuïtieve bediening zorgt voor vlotte werkprocessen en is gemakkelijk voor elke leeftijdsgroep. Of je nu senior bent of je hebt een beperking, de kraan kan je alle comfort bieden die u nodig heeft.
  • Ideaal ook bij volle of vuile handen: zo blijft de mengkraan schoon.
  • Plus voor het milieu: de Select technologie werkt louter mechanisch, heeft dus geen extra stroom nodig. Als u het water tussen de werkstappen steeds weer uitzet, dan verbruikt u ook minder grondstoffen.
  • Nog meer flexibiliteit: geniet van wel een halve meter meer bewegingsvrijheid aan het aanrecht. Daarvoor zorgt de praktische uittrekbare uitloop. De combinatie van Select knop en uittrekbare uitloop laat de werkstappen naadloos in elkaar overlopen, alles kan met één hand worden verricht. 

 

De nieuwe definitie van spoelen.

Innovatieve bedieningsconcepten die werk in de keuken makkelijker maken. Bij een combinatie van spoelbak en verschillende mengkraan varianten kunt u kiezen welk bedieningselement u voor op de spoelbakrand wilt gebruiken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: de innovatieve technologie en een ergonomische greep, waarmee keukenwerk gemakkelijker is dan ooit.

De mengkranen kunnen ook met een begrensd draaibereik (110°/150°) of bewegingsvrijheid rondom (360°) geïnstalleerd worden. Bijzonder handig voor werkzaamheden rechts en links van de mengkraan. Uittrekbare vuistdouche/-uitloop. De uittrekbare vuistdouche of de uittrekbare uitloop breiden de actieradius bij het aanrecht uit. Handig bij bijvoorbeeld planten water geven en dergelijke op hoogte. Een extra hoge uitloop biedt bijzonder veel ruimte en is ideaal voor het vullen van grote pannen en vazen.

Als onderdeel van de spoelbak combinaties is er garantie dat met zijn inwendige geleiding van de uit - trekslang uitstekend beschermt is tegen externe hindernissen. En zorgt hij voor veilig naar binnen en naar buiten glijden van de slang, van voorheen 50 cm naar nu maar liefst 76 cm. Dankzij zijn flexibele installatie mogelijkheden biedt hij op elk moment perfecte pasvorm in onderkasten vanaf 60 cm.

blijfactiefteam