Huis aanpassen voor ouderen

Dankzij woonaanpassingen

Mensen bereiken hogere leeftijden en blijven langer jong. Ook de wensen en behoeften veranderen. Zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel blijven wonen, is de wens van de meeste senioren.

Comfortabel blijven wonen in jouw eigen huis

Comfortabel wonen is van alle leeftijden. Als je nu comfortabel woont en van plan bent dat tot in lengte van jaren vol te houden, kan het slim zijn om eens met die ogen naar jouw woning te kijken. Is jouw huis als je tachtig bent geweest nog steeds een comfortabel thuis? Zal je er ook dan nog met hetzelfde comfort wonen? 

We bereiken hogere leeftijden en blijven langer jong. Waarschijnlijk wil je ook zo lang mogelijk voor jouzelf blijven zorgen. De overheid kan steeds minder geld uitgeven aan zorgvoorzieningen en aanpassingen in woningen worden minder snel vergoed. Comfortabel wonen tot op hoge leeftijd is daarmee een belangrijke eigen verantwoordelijkheid geworden.

Jouw wooncomfort verbeteren kan op veel verschillende manieren. Met diverse praktische maatregelen blijft comfortabel wonen voor iedereen langer mogelijk. 

Dankzij woningaanpassingen langer thuis blijven wonen

Verbouwen en renoveren met oog op de toekomst

Maak jouw thuis meteen klaar voor de toekomst. Dan kan je zo lang mogelijk lekker comfortabel blijven wonen in jouw eigen huis. Veel toekomstgerichte maatregelen maken jouw huis nu al comfortabeler. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche, een vaatwasser op hoogte, het aanbrengen van de juiste verlichting of het automatisch openen en sluiten van de gordijnen. Bekijk de praktische tips en adviezen om jouw huis klaar te maken voor de toekomst. Zodat jouw huis over twintig jaar nog steeds een comfortabel thuis is.


Blijf Actief realisaties

Bekijk onze gerealiseerde projecten foto galerij en laat je inspireren door de voor en na foto's van woningaanpassingen.

Woonaanpassingen 

Een huis verbouwen is een hele operatie. Zo’n beslissing neem je niet zomaar. Comfortabel wonen is vaak de belangrijkste reden om een huis te verbouwen of renoveren.Maar stel dat je nu een jonge vitale vijftiger bent, dan denk je er bij het verbouwen wellicht niet meteen aan dat je wellicht over twintig of dertig jaar andere eisen stelt.


Bekijk onze blogs en lees meer over de mogelijkheden van woningaanpassing om langer thuis te blijven wonen.

blijfactiefteam