SmartWatcher, een revolutie in persoonlijke veiligheid.

De SmartWatcher: Eenvoudig in zijn simpliciteit 

Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. Jij en jouw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Opvallend onopvallend 

Er zijn verschillende modellen beschikbaar (zie hieronder), zodat je een horloge kunt kiezen wat past bij jouw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

Flexibiliteit troef

Deze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. Je kan zelf kiezen of je de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.

Soorten SmartWatchers:

Je kan kiezen tussen onafhankelijke SmartWatchers of de horloges die werken via bluetooth. Het verschil bij de Bluetooth SmartWatchers horloge is dat er verbinding kan gemaakt worden, via de SmartWatchers app naar jouw smartphone.

Belgische veiligheidsexperts

Familieleden en vrienden die het alarm ontvangen, kunnen jouw locatie op een kaart bepalen en met je communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Je kan je ook abonneren op de hulpdienst op afstand en ons team van Belgische beveiligingsprofessionals staat 24 uur per dag, elke dag voor je klaar.

Wereldwijde connectiviteit

De onafhankelijke horloges voor noodoproepen beschikken over 3G / 4G mobiele telefoons met geïntegreerde SIM-kaarten van toonaangevende mobiele telefoonproviders. Dit zorgt voor de beste mobiele verbinding wereldwijd. De centrale is verantwoordelijk voor de waarneming van de strenge richtlijnen om betrouwbaarheid en gegevensbescherming te garanderen.

Zwitserse beveiligingstechnologie

Een Zwitsers team van ingenieurs heeft een noodoproepsysteem ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

SmartWatchers

Meer info of vragen?

Contacteer ons via info@blijfactief.be

blijfactiefteam