Thuis ouder worden in alle comfort

Blijf Actief geeft uitleg over aangepast wonen bij Niko

Dankzij onze goede gezondheidszorg en hoge welvaart worden we steeds ouder. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar dan wel in een woning die veilig is en perfect aangepast aan je noden. Ook wanneer je op je oude dag wat vergeetachtig wordt. Dit weten zowel Niko als Blijf Actief.

Thuis ouder worden in alle comfort.

Je bent nog in prima gezondheid. Toch denk je graag vooruit.

Blijf Actief en Niko denken samen graag vooruit. Zo geeft Blijf Actief twee info sessies over levenslang wonen in de Niko Showroom in Antwerpen. 

Benieuwd naar onze info sessie over levenslang wonen?

Wees erbij! Blijf Actief's infosessie over thuis ouder worden in alle comfort, op maandag 25 november om 18h30 tot 20h in de Nico Showroom in Antwerpen

Zorgen voor later met Niko.

Je bent nog in prima gezondheid. Toch denk je graag vooruit. Als je bij de start voor een basisinstallatie van Niko Home Control kiest, zit je goed voor de toekomst. Je woning evolueert met je mee. 

Als je ouder wordt, wil je andere dingen van je huis. Wat je precies nodig zal hebben, kun je nu nog moeilijk inschatten. Daarom moet je elektrische installatie mee evolueren. Misschien blijkt een extra lichtschakelaar naast je sofa op termijn wel handig, of wil je de oude slaapkamer van je zoon of dochter veranderen in de perfecte speel- en logeerkamer voor je kleinkinderen? Om dat klaar te spelen, wil je geen halve renovatie uitvoeren.

Met Niko Home Control pas je je woning gemakkelijk aan je veranderende noden aan. Je voorziet een basisinstallatie en de juiste bekabeling. Dan zit je gerust voor de rest van je leven.

Lees meer over Niko en zorgdomotica.

Comfort is meer dan verwennerij.

Comfort in huis is heerlijk. Maar als je ouder wordt, is het een echte noodzaak. Bukken gaat moeizamer, en je wil ook het hele huis niet doorkruisen om alle lichten uit te knippen.

Af en toe betrap je jezelf erop dat je het licht in de garage de hele dag hebt laten branden. En je vindt het heerlijk als je woonkamer ’s ochtends al behaaglijk warm is, maar hebt niet altijd zin om vroeger op te staan om de verwarming aan te zetten.

Zelfs als je niet thuis bent, zou een beetje extra comfort eigenlijk wel van pas komen. Want je zit nog maar net op je fiets, of je begint al te twijfelen. Heb ik mijn leeslamp eigenlijk uitgeschakeld? Had ik de verwarming toch niet beter een paar graden lager gezet?

Met Niko Home Control bedien je je verwarming en ventilatie met één druk op de knop of smartphone. Dankzij bewegingsmelders gaan je lampen automatisch aan en uit. En met een alles-uittoets schakel je alle lichten en stopcontacten uit. Gedaan met piekeren.

Lees meer over zorgdomotica.

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be

blijfactiefteam