Toekomstbestendig wonen

Comfortabel blijven wonen in uw eigen woning

Toekomstbestendig wonen is van alle leeftijden. Als je nu comfortabel woont en van plan bent dat tot in lengte van jaren vol te houden, kan het slim zijn om eens met die ogen naar jouw woning te kijken. Is jouw huis nog geschikt om toekomstbestendig te wonen? Zal je er ook dan nog met hetzelfde comfort wonen? Dat je er tot uw honderdste kan wonen, kan niemand je garanderen, maar je kan jouw huis wel zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. 

Toekomstbestendig wonen met ouderdom of beperking

We bereiken hogere leeftijden en blijven langer jong. Waarschijnlijk wil je ook zo lang mogelijk voor jezelf blijven zorgen. De overheid kan steeds minder geld uitgeven aan zorgvoorzieningen en aanpassingen in woningen worden minder snel vergoed. Comfortabel wonen tot op hoge leeftijd is daarmee een belangrijke eigen verantwoordelijkheid geworden.

Jouw wooncomfort verbeteren kan op veel verschillende manieren. Met diverse praktische maatregelen blijft comfortabel wonen voor iedereen langer mogelijk. Blijf Actief helpt je op weg om toekomstbestendig te wonen. 

Lees over onze unieke aanpak en wat we precies voor jouw persoonlijk kunnen betekenen. Bekijk in onze galerij gerealiseerde projecten en laat je inspireren.

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be

blijfactiefteam