Woonaanpassing: optimale (rolstoel) toegankelijkheid

Optimaliseer je woning. Voor zowel ouderen als personen met een beperking

Woningaanpassingen kunnen het leven (weer) een stuk aangenamer maken. Vooral als de aanpassing helpt bij het uitvoeren van activiteiten in huis, voor iedereen, een leven lang.

Blijf Actief helpt je bij het aanpassen van je woning.

Er zijn veel verschillende woningaanpassingen denkbaar. Het kan echter moeilijk zijn om een keuze te maken. Het gaat ten slotte niet alleen om praktische oplossingen voor zaken als opstaan, douchen, toiletgang of bereiden van maaltijden, ook emotionele aspecten spelen een rol.

Je moet misschien kiezen tussen verbouwen of verhuizen. Hoe zelfstandig wilt- en kan jij of jouw kind zijn en in hoeverre ben je bereid jouw woning anders in te richten of zelfs te verbouwen?

Personen met een beperking of een gezinslid met een beperking kunnen bij ons terecht voor advies op maat tot realisatie voor de aanpassing van hun woning. Blijf Actief is het aanspreekpunt voor alles over ergonomisch (blijven) wonen thuis, hulpmiddelen en plus services.

Bekijk onze realisaties...

... en laat je inspireren

Neem een kijkje in onze galerij en laat je inspireren door oplossingen die wij, ook voor jou, kunnen bieden. Ontdek hoe wij hulpmiddelen en woningaanpassingen combineren met onze (zorg)diensten om alzo een woningaanpassing van A tot Z op te leveren, naar jouw specifieke behoeften.

Je hoeft niet te verhuizen ...

Lichte aanpassingen en eenvoudige hulpmiddelen zijn soms nodig om zo lang mogelijk zelfstandig in eigen huis te kunnen wonen.

Kun je jezelf dan nog veilig en comfortabel verplaatsen in de woning, heeft men in de toekomst een rollator of een rolstoel nodig? Deze zeer belangrijke aspecten worden vaak vergeten of men beschikt niet over de juiste kennis.

Eén ding is zeker: je hoeft niet te verhuizen omdat het huis niet meer geschikt is. Blijf Actief is gespecialiseerd in het comfortabel en rolstoelvriendelijk maken van woningen. We zorgen ervoor dat alle voorzieningen in huis voor jou toegankelijk zijn en dat je overal veilig kunt komen.

Zo verzorgen we onder meer;
 

1. Het toegankelijk maken van de woning:

2. Het aanpassen van de woning:

blijfactiefteam