Word coöperant/ aandeelhouder van Blijf Actief

Fundraising van Blijf Actief: Investeren met sociale en maatschappelijke impact

Lees verder hoe je kan investeren in een onderneming die de sociale en maatschappelijke problematiek van de vergrijzing en aangepaste woningen voor personen met een beperking aanpakt.

Blijf Actief's innovatieve concept in een notendop:

Blijf Actief ontwerpt, adviseert en coördineert de uitvoering van woningaanpassingen voor ouderen en personen met een beperking met als doel hen in staat te stellen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Door ergotherapeuten en aannemers te verenigen, kan Blijf Actief optimale oplossingen aanbieden. Elk project is persoonlijk en uniek. Op deze manier faciliteert Blijf Actief zelfstandig wonen door een concrete oplossing aan te bieden om mensen te helpen hun onafhankelijkheid terug te winnen.

Wij nodigen u uit om aandeelhouder te worden in ons bedrijf.

(Her)ontdek Blijf Actief, een 100% Belgische onderneming met een sterke sociale impact !

Een rolmodel met een sterke sociale impact! 

Blijf Actief gaat de uitdaging aan rond de vergrijzing van de samenleving in Europa. Tegen 2025 zullen er naar schatting 3000 extra bedden nodig zijn in woonzorgcentra. Op vandaag zijn de wachtlijsten al erg lang en bovenop de beschikbaarheid zorgt ook de betaalbaarheid ervoor dat ouderen liever thuisblijven. Daarvoor moeten hun huizen wel eerst uitgerust worden. 

Een sociale impact op lange termijn!

Naast de behandeling van de maatschappelijke kwestie rond de vergrijzende bevolking en aangepast wonen, verbeteren wij ook de autonomie, het welzijn en de gemoedsrust van onze klanten. Door onze tussenkomst kunnen we de kosten van de verhuizing naar woonzorgcentra en van gezondheidszorg vertragen of zelfs vermijden. Concreet betekent dit dat wanneer u via LITA.co investeert in Blijf Actief, u bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van deze unieke en innovatieve onderneming in Vlaanderen en Wallonië.

4 redenen om te investeren

Een toegewijd team...

... gemotiveerd door persoonlijke ervaring. Jean Paul heeft Blijf Actief opgericht vanuit eigen ervaring. Blijf Actief heeft een netwerk van +4500 volgers op sociale media waar tips, ‘best practices’ en aanbevelingen worden gedeeld met betrekking tot aanpassingen aan de woning. 

Een innovatieve en unieke waardepropositie.

De innovatie die Blijf Actief biedt, is om ergonomie en aannemers bij elkaar te brengen, zodat zij expertises kunnen delen en gezamenlijk oplossingen kunnen ontwikkelen op een persoonlijke basis. Met elke voltooide woningaanpassing verwerft Blijf Actief meer expertise en bouwt zo hun concurrentievoordeel verder uit.

Een sterke sociale impact.

Blijf Actief verlaagt de kosten door de verhuizing naar woonzorgcentra en kosten in verband met gezondheidszorg te vertragen of te vermijden. Bovendien streven we ernaar de negatieve externe milieueffecten van de bouwwerkzaamheden tot een minimum te beperken.

Bewezen bedrijfsmodel op kleine schaal.

Met ongeveer 800 succesvolle woningaanpassingen behaalde Blijf Actief al na 2 jaar een positieve nettowinst. 

Een onderneming die wint! Blijf Actief sleepte reeds verschillende prijzen in de wacht, waaronder: 

 • Een record dat door Guinness World Record wordt geprezen voor het voorttrekken van een vliegtuig van de Belgische luchtmacht met een zeventigtal andersvaliden.
 • De Pluim, die het engagement van het bedrijf erkent om senioren te helpen onafhankelijk te worden.
 • To Walk Again, die organisaties beloont die mensen met een handicap helpen actief te blijven. 

Wij bieden aan:

Financieel product: Aandelen - Minimale investering: €320 - Bedrag gezocht: €100.000

Hoe werkt de fundraiser?

U kunt direct online investeren via het crowfunding platform LITA.co dat volledig toegewijd is aan de duurzame economie en dat Blijf Actief heeft geanalyseerd. Via deze link.

Om zich te registreren op LITA.co, ga naar www.lita.co:

 • Klik op ‘registreren’
 • Vul uw persoonlijke gegevens aan
 • Vul de online vragenlijst in, dit duurt slechts enkele minuten
 • Voltooi uw registratie door een identiteits- en domiciliebewijs op te laden
 • Zodra uw profiel gevalideerd werd, brengen wij u op de hoogte

Eenmaal geregistreerd op het platform kunt u een investeringsdossier aanvragen met uitleg over onze geschiedenis, ons bedrijfsmodel, ons financieel plan en onze impact. 

Eens uw profiel gevalideerd werd, kunt u zich eenvoudig aanmelden op https://be.lita.co/nl/projects/644-blijf-actief en volgt u de volgende stappen:

 • Kies het gewenste aantal aandelen
 • Klik op 'Ik investeer' (en vervolledig uw profiel als dit nog niet is gebeurd)
 • Kies uw gewenste betalingsmethode (met creditcard of via overschrijving) en onderteken het inschrijvingsformulier
 • Maak uw betaling rechtstreeks online of via uw bank met een overschrijving

Het is pas bij het voltooien van deze laatste stap dat u zeker zal kunnen deelnemen aan Blijf Actief’s fundraising.

Zodra de fundraising is afgerond, kunt u het volgende doen: 

 • Stemmen op onze algemene vergaderingen, online zonder zich te verplaatsen of op de vergadering zelf
 • De evolutie van Blijf Actief volgen, namelijk door het jaarverslag, informatie over de jaarlijkse impact- en financiële verslagen. 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons of LITA.co

De verantwoordelijke van deze campagne kunt u steeds bereiken! Indien u zich wenst te laten begeleiden in uw duurzaam investeringsparcours, aarzel dan zeker niet om me te contacteren via de online chat, telefonisch of door HIER een telefonische afspraak te maken.

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be

blijfactiefteam