Alle info over woningaanpassingen 

Blijf Actief weet alles over woningaanpassingen

Contacteer ons gratis en vrijblijvend

Zit je in een rolstoel, ben je slecht te been, ben je een mantelzorger, heb je zelf een handicap of denk je gewoon al aan de toekomst met al zijn mogelijkheden die het kan brengen? Overweeg een persoonlijke aanpassing op maat van je woning door Blijf Actief.

Elk huis is, samen met zijn inwonenden, uniek!

Grote totaal renovaties, kleine woningaanpassingen, extra hulpmiddelen, op maat gemaakte verzorgingstafels, kleine traplift of buiten/binnen lift, drempels wegwerken, (zorg) domotica …

Onze naam is onze missie. Ouderen en personen met een beperking zo actief mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij is ons doel. Met Blijf Actief Woningaanpassingen geven wij de mogelijkheid om je huis aan te passen naar jouw specifieke noden en wensen. Wij komen bij je langs met een ergotherapeut en kijken zo samen naar de mogelijkheden. Het resultaat is een woning die je elke dag helpt te genieten. Een woning waar je zo zelfstandig mogelijk in kan leven. 

Elk huis is uniek en al zeker de personen die erin wonen. Samen met onze ergotherapeut kijken wij naar de kwaliteit van leven voor niet enkel de zorgbehoevende, maar ook naar het volledige huishouden. Dankzij onze persoonlijke aanpak van A - Z en de ervarenheid van onze ergotherapeuten kunnen wij een totaal concept voorstellen naar de aanpassing van je woning toe.

Meer inforamatie?

Bel gratis 0800/95 700

Had je graag wat meer informatie of zit je thuis zelf met een uitdaging? Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie.

blijfactiefteam