'Touch free' kraan: ideaal voor aangepaste keukens en badkamers

De Touch Free Kraan

Ideaal hulpmiddel in de keuken en badkamer

De Touch Free kraan verhoogd je gebruiksgemak in de badkamer of keuken.

Blijf Actief is steeds enthousiast wanneer we interessante producten zien die voor ons publiek nuttig kunnen zijn. Deze aangepaste kraan (touchfree) ontwikkelt door cleanic is er zeker één van. Deze kraan kan zeker toegepast worden in onze woningaanpassingen, aangepaste keukens en aangepaste badkamers.

Miscea introduceerde een revolutionair systeem op het gebied van handhygiëne voor de medische en dentale sector. Het systeem combineert de functionaliteit van een waterkraan en een dispenser in één innovatief ontwerp. Daarbij is kruisbesmetting uitgesloten door volledige 'touch free' bediening

Verbeter de hygiëne

Het Miscea Handhygiëne Systeem© verbetert de handhygiëne significant. Zowel door de stimulerende werking van het gebruik van zeep én alcohol als door de volledige touch free bediening. Het intelligente ontwerp combineert zeep en alcohol in één apparaat waarbij een juiste, exacte dosering in een vingerwijzing te verkrijgen is.

Bespaar op de kosten

Het systeem zorgt voor een waterbesparing tot 70% ten opzichte van een normale kraan. Daarnaast is dankzij de vaste dosering ook het verbruik van andere producten, zoals zeep, aanzienlijk lager. Handen wassen gaat bovendien gemakkelijk en sneller.

Ervaar het bedieningsgemak

De diverse functies van het systeem zijn simpelweg te activeren door de hand in de buurt van de (infrarood) sensoren te houden. Zelfs met één hand is de Miscea te bedien en om de handen tijdens het werk snel en compleet schoon te maken.

Ga voor maximale desinfectie

Dankzij de samenwerking van Miscea met Schülke, internationaal leider in Infectie Controle, bevat het Handhygiëne Systeem het kwaliteitsproduct ‘desdermann’, een alcoholische desinfectans met de meeste terugvettende en verzorgende ingrediënten.

Geniet van het design en de duurzaamheid

Het Miscea Handhygiëne Systeem© is van Zwitserse kwaliteit, dus maximaal betrouwbaar. De kraan is opgebouwd uit hoogwaardig roestvrij staal en gehard glas, welke garant staan voor een lange levensduur. Standaard twee jaar garantie. Het state-of-the-art design van de is zeer modern en elegant, mede door de toepassing van heldere LED-verlichting.
 

Blijf Actief

Onze naam is onze missie

Jouw gemoedsrust, vrijheid en comfort behouden of terugwinnen via woningaanpassingen, hulpmiddelen en plus services van A tot Z.

blijfactiefteam